MD 2032 Chisinau, stradela Burebista 15 of 4
+(373) 7940 71 10
Solarsmaster@gmail.com

Tipuri de centrale solare

Un sistem gata care include tot ce aveți nevoie

Pentru a simplifica instalarea unei centrale solare, inginerii NEOSUN Energyam dezvoltat soluții gata făcute care includ deja toate componentele necesare. Tot ce rămâne de făcut este să asamblați un kit gata pregătit la fața locului, ceea ce nu va dura mult timp.

În funcție de sarcinile dvs. și de puterea necesară, suntem încântați să vă oferim kituri gata făcute cu o capacitate de la 8 kW la 30 kW. De asemenea, putem dezvolta soluții individuale pentru centrale solare de orice capacitate și pentru orice sarcină pentru dvs.

Configurare sistem

2. Pentru întreprinderi

Obțineți independență energetică

Aproape două treimi din energia electrică din lume este utilizată de întreprinderile industriale pentru producția de bunuri și servicii. Creșterea constantă a prețurilor la energie electrică și combustibil afectează în mod semnificativ costul de producție, crescând costurile de operare ale organizației. În timp ce soarele este o sursă accesibilă și nelimitată de energie oriunde.

Astăzi, costul energiei solare a scăzut atât de mult încât concurează deja cu sursele tradiționale de energie pe bază de combustibili fosili, în special în regiunile îndepărtate care depind în mod tradițional de aprovizionarea cu motorină. Acest lucru este relevant în agricultură, industria industrială și extractivă.

Acoperișul clădirii, parcării sau depozitului dumneavoastră comercial sau industrial poate deveni un bun care asigură independența și profitabilitatea ridicată a afacerii dumneavoastră.

3.Sistem de iluminat stradal alimentat cu energie solară

UNIC, ATRACTIV, INTELIGENT.

Sistemele autonome de iluminat stradal de la SOLARS într-un nou design unic au fost dezvoltate special pentru a satisface cele mai înalte cerințe de putere, nivel de autonomie și durată de viață chiar și în cele mai severe condiții de funcționare.

Designul unic, minimalist și atractiv le permite să fie instalate pe drumuri și parcări, în parcuri și pe terenuri de sport și chiar folosite pentru a vă decora casa sau un întreg sat de cabane.

Datorită modurilor de operare personalizabile, sistemul poate funcționa independent timp de până la 3 nopți fără a reîncărca bateriile de la panouri solare sau din rețea, iar posibilitatea controlului de la distanță asigură configurarea și gestionarea convenabilă.

Structura și caracteristicile sistemului solar de iluminat stradal

Tehnologii inovatoare

Мощная лампа построенная на базе 72 светодиодов Philips SMD3030 с суммарно яркостью до 7200лм и мощностью до 60Вт позволяет осветить большую территорию. Встроенный Литий-ионный аккумулятор (Li-Ion) и датчик движения обеспечивают длительный срок службы и стабильную работу в ночное время.

Performanță ridicată oferită de panourile solare Solaris

Durabilitatea și eficiența luminilor noastre stradale sunt obținute prin utilizarea panourilor solare NEO SUN, cu o eficiență a modulului de până la 20,2% și o garanție de energie electrică de 25 de ani.

Flexibil și ușor de instalat

Благодаря простому и продуманному дизайну вы можете установить наши солнечные фонари в любом месте, быстро и без усилий. Система спроектирована по принципу — «Установил и забыл». Не нужно думать где взять дополнительные комплектующие такие как аккумуляторы и провода — все внутри одной коробки.

Call Now Button